+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Penzion Rohožník Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 35 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    72%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 15.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %
  • Rezervolala jsem si pokoj a v den když jsem měla dojet ještě se 2 detma tak mi volal pan že je tam mají nejaky problém a že pro nás nemá ubytování. S tím že mi měli už den předem volat a nikdo se ani nebyl schopný ozvat. Neskutečne kdybych jsem narychlo nesehnala hotel tak snad smíme na hlavním nádraží. Takže za mě určitě obrovská nespokojenost

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 25.7.2022

Deutsch

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Atleast they didn’t steal shit.

  • Miroslav is the scan taxi driver from GTA IV

Personál
2
Služby
10
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 19.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří

jednotlivec, 1.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Příjemný perzonál, uklizeno

  • Starý penzion, neodpovídá fotografiím

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Miroslav Došek

jednotlivec, 13.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Stanislav

dospělý pár, 30.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 25.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Vstřícnost a příjemné jednání personálu. Příjemná je možnost objednat jednolůžkový pobyt. Jednolůžkových pokojů je v hotelích málo a musí se objednávat s velkým předstihem.

  • Vzhledem k tomu, že jsem krátký pobyt objednala narychlo (havárie), nechci ubytování hodnotit detailně. Byla jsem ráda, že mi vedení ubytování rychle poskytlo.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 5.9.2016

Havířov Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Přátelská obsluha na recepci. Klidná lokalita i v hotelu byl klid.

  • Penzion je předělán z původního panelového domu, tím pádem se uvnitř vše rozléhá. Z vedlejších pokojů lze slyšet téměř vše.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David Hokr

jednotlivec, 4.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Marek

dospělý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Hana Steinbachová

jednotlivec, 19.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • poměr cena-komfort

  • nedostatečné vybavení kuchyňky

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

jednotlivec, 21.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Milý a vstřícný personál, ochota vyhovět a poradit.Stanoviště autobusu 100m - 20 min cesta ke stanici metra.Parkování, obchod i restaurace v místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Łukasz

skupina přátel, 6.5.2012

Polsko

  • Celkové hodnocení
82 %
  • There were plates in the room, but there was no mugs, cups or glasses. It would be nice if there was any electric kettle in the room too.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Jaromir

dospělý pár, 29.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Dobra dostupnost,klidne prostredii,prijemnii recepcnii...

  • Kuchyn je prakticky o nicem ,chybi vse

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 18.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav

dospělý pár, 22.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8