+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Penzion Rohožník Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 35 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    72%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana Hošková

dospělý pár, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Ivona

dospělý pár, 30.9.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Doskonałe rozwiązanie dla normalnych turystów. Hotel ma świetne połączenie z centrum Pragi .Autobus niemal spod drzwi dojeżdża do metra -stamtąd do centrum 20 minut metrem. Okolica spokojna , sklep vis a vis - czynny codziennie. Wyposażenie wystarczające - jest czajnik,mikrofala, można sobie samemu przygotować posiłki.W czasie naszego pobytu było już chłodno, a w nocy wręcz zimno - w pokoju włączano ogrzewanie - było ciepło . Kierownictwo jest bardzo miłe i o klientów dba , jest czysto, cicho i schludnie - choć nie jest to Hilton, to stosunek jakości do ceny jest co najmniej doskonały. Wystarczy wziąć pod uwagę, że cena za nocleg ( 34 zł od osoby) w Pradze jest ceną campingu w podrzędnej miejscowości do tego z własnym namiotem !!!.Do restauracji Rohoznik jest 5 minut spacerkiem- gdzie za obiad płaci się normalne pieniądze , a jedzenie jest świeże i smaczne ( cena smażonego syra z frytkami , to 75 koron (ok.13 zł), a łososia z ziemniakami całe 87 koron ( ok.15 zł)!!!.W centrum Pragi 10x tyle !!! Będziemy wszystkim znajomym polecać z pełnym przekonaniem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Miroslav

dospělý pár, 22.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ivana

rodina se staršími dětmi, 7.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • POMĚRNĚ STARŠÍ VYBAVENÍ, ALE VŠE ČISTÉ A VELMI PROSTORNÉ.

  • TROŠKU HLASITĚJI VRČELA LEDNIČKA A V KUCHYŇCE BYCH UVÍTALA VÍC VYBAVENÍ.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marek

dospělý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jana

mladý pár, 22.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V první řadě velice příjemný a ochotný personál. Dostali jsme velký, hezký pokoj, s balkonem. Výhodná cena. Byli jsme velice spokojení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

jednotlivec, 21.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Milý a vstřícný personál, ochota vyhovět a poradit.Stanoviště autobusu 100m - 20 min cesta ke stanici metra.Parkování, obchod i restaurace v místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Stanislav

dospělý pár, 30.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Jiří

jednotlivec, 1.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Příjemný perzonál, uklizeno

  • Starý penzion, neodpovídá fotografiím

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Miroslav Došek

jednotlivec, 13.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Hana

dospělý pár, 25.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vse v naprostem poradku, vyborne je to, ze smeji byt ubytovani i pejsci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Můj celkový dojem z ubytování je velmi pozitivní, příjemný a milý personál, čistota, snadná dostupnost MHD a opravdu přijatelná cena.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Łukasz

skupina přátel, 6.5.2012

Polsko

  • Celkové hodnocení
82 %
  • There were plates in the room, but there was no mugs, cups or glasses. It would be nice if there was any electric kettle in the room too.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zdenek

dospělý pár, 26.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Oceňujeme vstřícnost personálu,jejich ochota, vše ukazali a vysvětlili. Internet funguje na pokoji perfektně. Pokoj je prostorný a čistý. Hotel je mimo centrum Prahy, ale autobusové spojeni je dobré. Doporučuji, pro nenáročné hosty stoprocentní spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7