+420 222 539 539
Mon - Fri: 8am – 8pm Sat - Sun: 8am – 3pm

Penzion Rohožník Reviews

Hotel ratings

82%
Very good

by 35 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    87%
  • Equipment

    81%
  • Comfort

    72%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 25.7.2022

Deutsch

  • Overall rating
40 %
  • Atleast they didn’t steal shit.

  • Miroslav is the scan taxi driver from GTA IV

Personál
2
Služby
10
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

single traveler, 22.7.2022

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.7.2022

Čeština

  • Overall rating
20 %
  • Rezervolala jsem si pokoj a v den když jsem měla dojet ještě se 2 detma tak mi volal pan že je tam mají nejaky problém a že pro nás nemá ubytování. S tím že mi měli už den předem volat a nikdo se ani nebyl schopný ozvat. Neskutečne kdybych jsem narychlo nesehnala hotel tak snad smíme na hlavním nádraží. Takže za mě určitě obrovská nespokojenost

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Peter

mature couple, 17.5.2022

Maďarsko

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 22.8.2021

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 11.11.2019

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.7.2019

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Vstřícnost a příjemné jednání personálu. Příjemná je možnost objednat jednolůžkový pobyt. Jednolůžkových pokojů je v hotelích málo a musí se objednávat s velkým předstihem.

  • Vzhledem k tomu, že jsem krátký pobyt objednala narychlo (havárie), nechci ubytování hodnotit detailně. Byla jsem ráda, že mi vedení ubytování rychle poskytlo.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 30.9.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 5.9.2016

Havířov Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Přátelská obsluha na recepci. Klidná lokalita i v hotelu byl klid.

  • Penzion je předělán z původního panelového domu, tím pádem se uvnitř vše rozléhá. Z vedlejších pokojů lze slyšet téměř vše.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.8.2016

Čeština

  • Overall rating
50 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 27.7.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jaromir

mature couple, 29.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Dobra dostupnost,klidne prostredii,prijemnii recepcnii...

  • Kuchyn je prakticky o nicem ,chybi vse

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Hemalova

mature couple, 25.4.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • V penzionu klid, cena odpovídá kvalitě. Personál ochotný, vstřícný.

  • Chybělo pár drobností, např. věšák v koupelně na ručníky, kuchyňka opravdu jen pár kousků nádobí, sice jsou i společné ale na pokojích jen malý základ, chyběl smetáček na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
10

paní Marcišinová

single traveler, 11.1.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 11.1.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana Steinbachová

single traveler, 19.10.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • poměr cena-komfort

  • nedostatečné vybavení kuchyňky

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

David Hokr

single traveler, 4.7.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 18.5.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

P. Rychtecký

young couple, 11.5.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • taková levná ubytovna. Na pokoji postele s nočními stolky a lampičky, velká skříň, malý stolek s TV, koupelna (sprchový kout) se záchodem. Byli jsme spokojení.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 21.3.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10